2016, Feedback from studios

BCAMS

Video-streaming businesses next level

2016, Feedback from studios

BCAMS

Video-streaming businesses next level

Studios feedback

Glamour Studio

- Bashir

GLAMOUR STUDIO was just delighted to attend BUCHARESTCAMS, surely one of the most important independent event of the industry. As we are trying to make the most of the feminine charm we never forget to give something back.

beyou

BeYou

- Alex

Bucharestcams a fost primul eveniment din domeniu la care am participat fara sa pun vreun moment la indoiala corectitudinea organizarii , fara premii false fara studiouri care se auto-premiaza sau premiaza reciproc . Practic acest summit este destinat tuturor studiourilor mici si mijlocii pentru a apropia sau a consolida relatiile cu principalele siteuri din domeniu.  Mult succes si abia asteptam evenimentul din luna aprilie!

Untitled-4

NetLive

- Emil

Fiind a doua oara cand particip la un eveniment de acest gen, consider ca a fost o intlnire transparenta foarte bine organizata, servind cu succes scopului comun in dezvoltarea industriei, oferind oportunitatea modelelor individuale cat si studiourilor din domeniu, sa stabileasca o relatie mai stransa si directa cu reprezentanti din majoritatea site-urilor de specialitate cu care colaboram..

Send us your feedback!
Copyright @ 2017 BCAMS - Powered by Infinity Telecom